Tilbud

Ingen tilbud på dette tidspunkt.
Kornfrit hundefoder

Du finder desværre meget hundefoder på markedet, hvor det ikke er hundens bedste, der er i centrum, men nærmere fortjeneste – og derfor bliver der fyldt korn og majs i hundefoder som aldrig før. Korn og majs kan være godt, men der skal være meget andet i en hunds kost, før den opfylder de energib...

Du finder desværre meget hundefoder på markedet, hvor det ikke er hundens bedste, der er i centrum, men nærmere fortjeneste – og derfor bliver der fyldt korn og majs i hundefoder som aldrig før. Korn og majs kan være godt, men der skal være meget andet i en hunds kost, før den opfylder de energibehov som en sund og glad hund har. Ikke mindst har en hund brug for protein i sin kost af den simple årsag, at hunde er rovdyr og deres krops har et stort behov for protein til muskler, flot pels, sunde tænder m.m.

Kornfrit hundefoder er et supert godt alternativ til de mange foderprodukter, der er på markedet. I den type kornfrit hundefoder, som vi forhandler, er der tænkt på hundens energi og vitaminbehov – Din hunds ernæring bliver derfor hundrede procent dækket med denne slags hundefoder, hvilket ganske enkelt resultere i en gladere og sundere hund.

Vælg kornfrit hundefoder

Da det menes, at korn er en af de hyppigste årsager til, at hunde udvikler foderallergi, vil du gøre din hund en tjeneste ved at vælge kornfrit hundefoder. Hunde er fra naturens side kødædere, og har derfor behov for kødets kvalitetsråvarer. Det er gavnligt for din hund og medvirkende til at den:

  •          Bevarer blandt andet den flotte pels.
  •          Har god kondition.
  •          Har et generelt øget niveau af velvære.

Generelt om foder

Generelt er det altid fornuftigt at læse varedeklarationen på produkterne. Her kan du læse om indholdet og danne dig et overblik over kvaliteten. God kvalitet og gode råvarer er naturligvis en forudsætning for, at hundefoderet er sundt og gavnligt for din hund. Høj kvalitet giver god fordøjelighed og korrekt biologisk ernæring, der passer til hundens fysiologi, mens hundemad af dårlig kvalitet vil have modsatte effekt. Desuden har produkter af lav kvalitet generelt proteiner af ringe standard, hvilket betyder, de ikke absorberes så effektivt i hundens mave- og tarmsystem. Derved skal din hun typisk fodres med store mængder foder, for at få de rigtige værdier i kosten.

Godt kornfrit hundefoder har en betydeligt højere proteinværdi (typisk fra godt proteinindhold fra kød, fisk, æg o.l.), samt bedre aminosyreprofil, og kræver derfor også mindre portioner. Det betyder dermed også, at det billige foder på sigt bliver dyrere end forventet. 

Salg af kornfrit hundefoder hos Fru Poulsen

Fru Poulsen er gift med Dyrlæge Poulsen, og vi har den fælles interesse, at vi elsker dyr. Derfor har vi valgt at hellige vores liv til dyrenes bedste. Sammen driver vi dyrehandlerne hvor vi forhandler kvalitetsprodukter for alle kæledyrs bedste. Dyrlæge Poulsen arbejder også som dyrlæge, og har stor indsigt i dyrs behov og generelle ve og vel. Du er altid meget velkommen i en af vores forretninger (vores dyrehandel Frederiksberg eller dyrehandel Østerbro, København). Her får du kyndig vedledning til køb af kornfrit hundefoder med mere.

Du kan læse mere om de enkelte kornfrie produkter her på siden.

Mere

Kornfrit hundefoder Der er 11 varer

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11