Dyrehandel Frederiksberg – Fru Poulsen

Hos Fru Poulsen har vi specialiseret os i foder og tilbehør til kæledyr – således kan du finde alt fra sundt, proteinholdigt dyrefoder til spændende dyrelegetøj i vores forretninger.

Fru Poulsen elsker dyr, og sammen med sin mand, dyrlæge Poulsen, har de viet deres liv til dyrene, store som små. Fordi dyr er familien Poulsens store interesse, kan du være sikker på at få vejledning og service, der er kompetent og professionel. I vores forretninger har vi dygtigt personale ansat, som alle har indgående viden og interesse for dyr og deres velfærd.

Velkommen til vores dyrehandel på Frederiksberg

Kom meget gerne forbi vores dyrehandel på Frederiksberg og se vores store udvalg af tilbehør og foder til kæledyr. Vi vejleder og guider dig til det helt rette køb - og giver altid gerne gode råd om dyrevelfærd og dyreopdragelse med på vejen.

Til Hunde

Når det kommer til hunde gør vi hos Fru Poulsen en stor dyd ud af at vejlede i sundt hundefoder, der passer til hundens fysiologi som rovdyr. Vi vejleder i både almindeligt dyrlægefoder, slankediæter og sygdomsdiæter, inden for hvilket vi løbende uddanner os og altid holder os ajourført.

Foruden kvalitetsfoder, der giver flot pels, sunde bisser og en glad hund, finder du et bredt udvalg af hundesenge, hundetæpper, legetøj, liner til de gåturen og meget mere. Alle varerne er naturligvis i god kvalitet og forhandles til lave priser, hvilket du kan se både her online eller fra vores dyrehandel Frederiksberg.

Til Katte

Katte har ligeledes en særlig plads i vores hjerte. Derfor finder du selvfølgelig også en masse lækkert udstyr til dem, ligesom vi har god mad – både traditionel og bioorganisk, der er i en klasse for sig, giver katten en dejlig, næringsrig smagsoplevelse og hjælper med at holde katten sund og flot.

Foruden lækker mad kan vi prale af lidt af et mirakelmiddel i form af Everclean Kattegrus. Her er det tale om smart kattegrus, der indeholder aktive kul, som ganske enkelt holder lugten tilbage, så den ikke sprede sig til det rum, hvor kattebakken er placeret.

Skal du forkæle din kat med andre lækre produkter, kan vi desuden anbefale FURminator, der giver skøn pelspleje og modvirker kattehår i hele huset. Det smarte trimmeværktøj reducerer nemlig fældningen med helt op til 90 %. Hvis du vil vide mere om dette smarte produkt, er du selvfølgelig altid velkommen i vores dyrehandel Frederiksberg, hvor vi gerne demonstrerer og uddyber.

Dertil finder du naturligvis en masse øvrigt udstyr til katte, som f.eks. madskåle, senge, legetøj m.m.

Altid gode tilbud

Vi har altid gode tilbud. Her på vores hjemmeside kan du ligeledes orientere dig i dele af vores sortiment samt se vores tilbud. Har du spørgsmål, kan du kontakte os via telefon eller mail.

Fru Poulsen har foruden dyrehandel på Frederiksberg også en dyrehandel i København og på Østerbro.

Vi glæder os til at tage imod dig og deres dyr. Vores dyrehandel Frederiksberg er åben alle hverdage og ligger på Frederiksberg Alle.

Dyrehandel Frederiksberg - kat på tæppe