Din dyrehandel København - Fru Poulsen

Velkommen til Fru Poulsen. Vi forhandler godt dyrefoder, sjovt dyrelegetøj og meget mere. Du finder os på Østerbro, på Frederiksberg og i Køge.

Vi er et mindre familiefortagende, der har det fælles udgangspunkt, at vi alle elsker og interesserer os for dyr – særligt hunde og katte. Det er Fru Poulsen, som står for forretningerne, mens hendes mand, dyrlæge Poulsen, står for konsultationerne.

Denne unikke kombination af dyrlæge og dyreelsker gør, at vi kan være behjælpelige for jer og jeres dyr på flere niveauer. Vi giver personlig vejledning og betjening i butikkerne, og vi inviterer dig og dit kæledyr inden for til vores dyrehandel København, så vi bedre kan rådgive ud fra dyrets temperament og personlighed.

Alt hvad dit kæledyr begærer - dyrehandel i København

Hvad enten du er til handel online eller gerne vil besøge en fysisk butik og se et produkt eller flere an, så giver vi dig begge muligheder.

Uanset om du benytter hjemmesiden eller besøger os i henholdsvis Køge, Frederiksberg eller på Østerport, får du gode kvalitetsprodukter til meget favorable priser.

Da der findes mere end 200 forskellige hunderacer i Danmark, tilbyder vi et bredt udvalg til både store og små hunde. Det kommer til udtryk i et flot sortiment, der rummer alt fra hundelegetøj til hundesenge eller foder, tilbehør til gåturen og meget mere. Særligt vil vi lægge vægt på vores store ressourcer inden for korrekt, forsvarligt hundefoder. Her uddanner vi os løbende, så vi kan føre dyrlægefoder og sygdomsdiæter, hvortil du modtager den absolut bedst tænkelige rådgivning. Det betyder dog ikke, vores hundefoder generelt er dyrt, det betyder blot, du finder foderprodukter med et godt proteinindhold til din hund – oven i købet til billige priser, uanset om du handler fra vore dyrehandel i København eller en af vores andre butikker.

Vi har også udstyr til katte

Vi har naturligvis også en masse godt udstyr til katte.

Den typiske huskat bruger gerne 13 til 14 timer af døgnet på at pleje skønhedssøvnen, så hvorfor ikke sørge for en blød seng til den, der oven i købet kan komme i vaskemaskinen?

Hvis ikke det var noget, har vi også massevis af sjovt legetøj, der aktiverer din kat, ligesom vi har traditionel eller bioorganisk foder, madskåle, børster og selvfølgelig vores helt geniale Everclean Kategrus, hvor aktivt kul isolerer lugten fra kattebakken, så du slipper for at holde dig for næsen.

Vi råder naturligvis over meget mere, som alt sammen kan undersøges nærmere her online eller fra vores butikker.

Kom forbi vores butik

Du er selvfølgelig meget velkommen til at komme forbi vores dyrehandel København eller en af vores andre forretninger på Sjælland, hvor vi både råder over dyrehandel Frederiksberg og dyrehandel Østerbro, men uanset hvor du møder op, vil du blive taget imod af kompetente medarbejdere, der vil guide og vejlede dig til det helt rette for dig og dit dyr. 

Du kan orientere dig i vores tilbud med mere her på hjemmesiden, ligesom du også er meget velkommen til at kontakte os såfremt du skulle have spørgsmål eller brug for et råd.

Du kan kontakte os via vores telefonnummer 33 24 33 22 eller på vores mail mail, der lyder: fru_poulsen@yahoo.dk. Du finder vores adresser her på hjemmesiden, under fanen: kontakt. Velkommen til vores dyrehandel i København.

Dyrehandel København - sund og rask hund