Everclean kattegrus – nemt og hygiejnisk

Endelig er det slut med at holde vejret og gå med næseklemme! Slip for at komme ind i et rum eller værelse, som lugter af kattebakke. Skift til Everclean kattegrus og ånd lettet op.

Kattebakkelugten er gennemtrængende og ofte svær at slippe af med, hvis den først har sat sig fast.

Hvis der ikke er mulighed for at lade sin kat løbe uden for og besørge sig, er der desværre ikke andet at gøre end at have en kattebakke stående. Det betyder traditionelt grim lugt i samme lokale, men det behøver det ikke gøre længere.

For hvis du nu alligevel gerne vil undgå dårlig lugt, er Everclean Kattegrus en god løsning. Kattegrus fra Everclean er hygiejnisk og meget nem at have med at gøre – og den sørger for at holde stanken nede til et minimum på grund af lugtisolerende aktivt kul.

Hos Fru Poulsen anbefaler og forhandler vi Everclean Kattegrus, fordi det simpelthen er det bedste på markedet når det kommer til at:

  •          Slippe for den grimme lugt.
  •          Slippe for at skifte kattegrus så ofte.
  •          Slippe for at prøve dig frem efter det bedste mærke – det er nemlig kattegrus fra Everclean.

Hvorfor er Everclean kattegrus så godt mod lugt?

Når du bestiller kattegrus fra Everclean får du en række fordele i forhold til de traditionelle produkter. For det første er det blevet meget nemmere at fjerne resterne når katten har besørget. En lille skovl som redskab er hvad der skal til, da kattegruset gør det lettere at samle op. Det betyder samtidig, at du ikke skal skifte grusset i kattebakken så ofte – det gør at produktet holder længere end normalt. Everclean kattegrus udmærker sig derudover særligt ved at indeholde et aktivt kul i kornene.  De holder lugtgenerne nede, fordi de simpelthen er i stand til at indfange den dårlige lugt, så den ikke spreder ud over kattebakkens kanter og videre til rummet.

Skifter du fra et andet mærke af kattegrus?

Så vær opmærksom på, at det kan være en god idé, hvis du lader din kat vænne sig til det nye toilet. Det gør du bedst ved at starte med at strø et fint lag Everclean over det gamle kattegrusmærke. Ved at bruge denne fremgang, lader du gradvist katten vende sig til det nye toiletmiljø, indtil du efter et stykke tid kan skifte alt kattegruset til Everclean.

Fru Poulsen forhandler Everclean Kattegrus i butikkerne  

Som dyrehandel i København har vi tre forretninger beliggende på Sjælland. En dyrehandel Frederiksberg, en på Østerbro og en i Køge.

Vores kompetente og erfarne medarbejdere guider og rådgiver vores kunder ud fra deres og dyrets behov og ønsker. Vores glæde for dyr, og tilknytningen af dyrlæge til forretningerne gør, at vi kan hjælpe vores kunder på flere niveauer og have et godt forhold til både kunder og deres kæledyr. Derfor står vi klar til at vejlede i netop situationer, som når man vil af med den traditionelt grimme lugt fra kattebakken. Vores medarbejdere kan fortælle mere om Everclean kattegrus og de positive egenskaber produktet besidder.

Du er altid meget velkommen i en af vores forretninger, og du er meget velkommen til at tage kæledyret med, og du er også altid velkommen til at kontakte os pr. telefon på 33 24 33 22.

Pris: DKK 129,-

OBS: Vi sælger ikke kattegrus fra Everclean online, da det kommer i sække med 10 kg - det er derfor nødvendigt at komme ind forbi en af vores butikker og afhente det her. 

Everclean kattegrus - billede af kat

Se alt vores udstyr til katte her eller kom og besøg vores Dyrehandel i København.