Dyrehandel Frederiksberg

Hos Fru Poulsen har vi specialiseret os i foder og tilbehør til kæledyr – således kan du finde alt fra sundt, proteinholdigt dyrefoder til spændende dyrelegetøj i vores forretninge, som du finder i form af både en dyrehandel Frederiksberg og en dyrehandel Østerbro.

Fru Poulsen elsker dyr, og sammen med sin mand, dyrlæge Poulsen, har de viet deres liv til dyrene, store som små. Fordi dyr er familien Poulsens helt store interesse, kan du være sikker på at få vejledning og service, der er kompetent og professionel.

Så stol på os: I vores forretninger har vi dygtigt personale ansat, som alle har indgående viden og interesse for dyr og deres velfærd!

Dyrehandel på Frederiksberg – mest til hund og kat

Kom meget gerne forbi vores dyrehandel på Frederiksberg og se vores store udvalg af tilbehør og foder til kæledyr. Vi vejleder og guider dig til det helt rette køb – og giver altid gerne gode råd om dyrevelfærd og dyreopdragelse med på vejen, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Til hunde

Når det kommer til hunde, gør vi hos Fru Poulsen en stor dyd ud af at vejlede i sundt hundefoder, der passer til hundens fysiologi som rovdyr. Vi vejleder i både almindeligt dyrlægefoder, slankediæter og sygdomsdiæter. Vi uddanner os løbende indenfor disse kostområder for altid at holde os ajourført med de nyeste og bedste produkter på markedet, så din hund kan få det allerbedste som den fortjener.

Det betyder blandt andet, at vi sælger kornfrit hundefoder, der er perfekt til den følsomme hund med en mere sensitiv mave. Hunde generelt har ikke godt af for meget korn  i foderet, og derfor er det for langt de fleste hundes vedkommende bedste at undgå kornrigt hundefoder – og naturligvis få massevis af gode proteiner, som er godt for pels, bisser og energiniveauet.

Foruden kvalitetsfoder, der giver flot pels, sunde bisser og en glad hund, finder du et bredt udvalg af hundesenge, hundetæpper, legetøj, liner til gåturen og meget mere. Alle varerne er naturligvis i god kvalitet og forhandles til lave priser, som gør det muligt for alle at forkæle deres kæledyr.

Kig forbi vores dyrehandel Frederiksberg, hvor du kan se og føle på varerne i vores store sortiment. Vi får løbende nye varer ind og holder os opdateret med de seneste nye produkter, der motiverer, stimulerer og giver en glad hund. 

Til katte

Katte har ligeledes en særlig plads i vores hjerte. Derfor finder du selvfølgelig også en masse lækkert udstyr til dem, ligesom vi har godt kattemad – både traditionel og bioorganisk – der er i en klasse for sig. Bioorganisk foder giver katten en dejlig, næringsrig smagsoplevelse og hjælper med at holde katten sund, flot og ikke mindst glad. 

Foruden lækker mad kan vi prale af lidt af et mirakelmiddel i form af Everclean kattegrus, som er til dig, der ikke ligefrem er vild med lugten fra en kattebakke. Her er der nemlig tale om såkaldt  smart kattegrus, der indeholder aktive kul, som ganske enkelt holder lugten tilbage, så den ikke spreder sig til det rum, hvor kattebakken er placeret.

Skal du forkæle din kat med andre lækre produkter, kan vi desuden anbefale FURminator, der giver skøn pelspleje og modvirker kattehår i hele huset. Det smarte trimmeværktøj reducerer nemlig fældningen med helt op til 90 %. Hvis du vil vide mere om dette smarte produkt, er du selvfølgelig altid velkommen i vores dyrehandel Frederiksberg, hvor vi gerne demonstrerer og uddyber.

Dertil finder du naturligvis en masse øvrigt udstyr til katte som f.eks. madskåle, senge, legetøj m.m.

Altid gode tilbud!

Vi har altid gode og varierende tilbud i butikken, så kig ind og gør et kup. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os via telefon 33 24 33 22 eller via mail på fru_poulsen@yahoo.dk.

Vores dyrehandel Frederiksberg er åben alle hverdage og ligger på Frederiksberg Alle 51 på Frederiksberg i København. 

Fru Poulsen har foruden dyrehandel på Frederiksberg også en dyrehandel i København og på Østerbro.

Vi glæder os til at tage imod dig og dit eller dine kæledyr.

 

Fru Poulsen - Dyrehandel på Frederiksberg