Dyrehandel Frederiksberg

Dyrehandel Frederiksberg – Hos Fru Poulsen har vi specialiseret os i foder og tilbehør til kæledyr. Derfor kan du finde et bredt udvalg fra sundt og proteinholdigt foder til spændende legetøj i vores forretninger, som du kan finde både på Frederiksberg og Østerbro.

Vi elsker dyr, store som små.
Fru Poulsen der sammen med sin mand, dyrlægen Hr. Poulsen, der med stor kærlighed til dyrene, driver de familieejede for forretninger. Her kan du være garanteret på at få en fornuftig vejledning og service. Vi stræber os efter at være kompetente og professionelle i hvert et tilfælde.

Så stol på os: I vores forretninger har vi dygtigt personale ansat, som alle har grundig viden og interesse for dyr og deres velfærd!

Dyrehandel Frederiksberg – Eksperter i hund og kat

Kom gerne forbi vores dyrehandel på Frederiksberg og se vores store udvalg af tilbehør og foder til kæledyr. Vi vejleder dig til det helt rette køb og giver altid gerne gode råd om dyrevelfærd og dyreopdragelse med på vejen, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Til hunde

Når det kommer til hunde, gør vi hos Fru Poulsen en stor dyd ud af at vejlede i sundt hundefoder, der passer til hundens fysiologi som rovdyr. Vi vejleder i både almindeligt foder, slanke- og sygdomsdiæter. Din hund fortjener det allerbedste. Vi uddanner os løbende indenfor disse kost- og nærrigsområder for altid at holde os ajourført med de nyeste og bedste produkter på markedet.

Det betyder blandt andet, at vi sælger kornfrit hundefoder, der er perfekt til den følsomme hunde med en mere sensitiv mave. Hunde har generelt ikke godt af for meget korn i foderet. Derfor er det for langt de fleste hunde, bedst at undgå kornrigt hundefoder.

Foruden kvalitetsfoder der styrker tænder og giver flot pels, finder du også et bredt udvalg af hundesenge, hundetæpper, legetøj, liner til gåturen og meget mere. Alle varerne er naturligvis i god kvalitet og forhandles til lave priser. Fordi alle skal have mulighed for at forkæle deres kæledyr.

Kig forbi vores dyrehandel Frederiksberg, hvor du kan se og høre nærmere omkring varerne i vores store sortiment. Vi får løbende nye varer ind og holder os opdateret med de seneste nye produkter, stimulerer og giver en glad, aktiv hund.

Til katte

Katte har ligeledes en særlig plads i vores hjerter. Derfor finder du selvfølgelig også en masse lækkert udstyr til dem. Vi har et godt udvalg af kattemad – både traditionelt og bioorganisk – der er af rigtig kvalititet for din kat. Bioorganisk foder giver katten en dejlig, næringsrig smagsoplevelse. Det hjælper med at holde katten sund, flot og ikke mindst glad.

Foruden lækker mad kan vi prale af lidt af et mirakelmiddel i form af Everclean kattegrus. Det er til dig, der ikke ligefrem er vild med lugten fra en kattebakke. Her er der nemlig tale om såkaldt smart kattegrus, der indeholder aktive kul, som ganske enkelt holder lugten tilbage.

Vi kan desuden anbefale FURminator, der giver skøn pelspleje og modvirker kattehår i hele huset. Det smarte trimmeværktøj reducerer nemlig fældningen med helt op til 90 %. Hvis du vil vide mere om dette smarte produkt, er du selvfølgelig altid velkommen i vores dyrehandel på Frederiksberg, hvor vi gerne demonstrerer og uddyber.

Dertil finder du naturligvis en masse øvrige produkter til katte som f.eks. madskåle, senge, legetøj m.m.

Dyrehandel Frederiksberg

Altid gode tilbud!

Vi har altid gode og varierende tilbud i butikken, så kig ind og gør et kup. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os via telefon 33 24 33 22 eller via mail på fru_poulsen@yahoo.dk.

Vores dyrehandel Frederiksberg er åben alle hverdage og ligger på Frederiksberg Alle 51 på Frederiksberg i København.

Fru Poulsen har foruden dyrehandel på Frederiksberg også en dyrehandel i København og på Østerbro.

Vi glæder os til at tage imod dig og dit eller dine kæledyr.

 

Dyrehandel Frederiksberg