Dyrehandel København

Vi forhandler godt dyrefoder, sjovt legetøj og meget mere. Du finder vores Dyrehandel København på Østerbro, Frederiksberg og i Køge.

Fru Poulsen er et mindre familieforetagende, der har det fælles udgangspunkt, at vi alle elsker og interesserer os for dyr – særligt hunde og katte.

Det er Fru Poulsen selv, som står for forretningerne. Hendes mand, dyrlæge Poulsen, som står for konsultationerne i familiens dyreklink: Dyreklinikken Frederiksbergallé

Denne unikke kombination af dyrlæge og dyreelsker gør, at vi kan være behjælpelige for jer og jeres dyr på flere niveauer. Vi giver personlig vejledning og betjening i butikkerne. Vi inviterer dig og dit kæledyr indenfor til vores dyrehandel København. Så vi derfor bedst muligt kan rådgive ud fra lige præcis dit kæledyrs temperament og personlighed.

Samtidig kan dyrehandlen tilbyde det bedste indenfor tilbehør til dine kæledyr, da produkterne er nøje udvalgt i samarbejde med dyrlægen. 

Dyrehandel København –  med alt hvad dit kæledyr begærer

Vi anbefaler, at du besøger os i en af vores fysiske butikker, hvis du gerne vil se et eller flere produkter an, eller gerne vil have svar på nogle af dine spørgsmål relaterede til kæledyr. 

Uanset om du besøger os i Køge, Frederiksberg eller i vores dyrehandel i København på Østerbro, får du gode kvalitetsprodukter til meget favorable priser!

Vi har en særlig passion for hunde og katte. Der findes mere end 200 forskellige hunderacer i Danmark, tilbyder vi et bredt udvalg til både store og små hunde. Det kommer til udtryk i et flot sortiment, der rummer alt fra hundelegetøj til hundesenge eller foder, tilbehør til gåturen og meget mere.

Særligt vil vi lægge vægt på vores store ressourcer inden for korrekt, nærende hundefoder. Her uddanner vi os løbende, så vi kan føre dyrlægefoder og sygdomsdiæter, hvortil du modtager den absolut bedst tænkelige rådgivning. Det betyder dog ikke, vores hundefoder generelt er dyrt – det betyder blot, du finder næringsrige foderprodukter med et godt proteinindhold til din hund til billige priser, uanset om du handler fra vore dyrehandel i København eller en af vores andre butikker.

Billigt hundefoder har det desværre med at være fyldt med korn, og det er ikke godt for hunde. Vi tilbyder derfor kornfrit hundefoder til ejere. Der vil sikre sig, at deres hund får den helt rigtige kost og ikke udvikler irriterende og kedelige allergier. 

Korrekt kost sætter sine posittive spor på pels, bisser og energiniveau, da det høje proteinindhold passer til hundens naturlige fysiologi. Det giver en glad hund til glæde for hele familien.

Dyrehandel København

Vi har også udstyr til katte

Vores anden passion er katte, og vi har naturligvis også en masse godt udstyr til dem.

Den typiske huskat bruger gerne 13 til 14 timer af døgnet på at pleje skønhedssøvnen. Hvorfor så ikke sørge for en blød seng til katten. Den kan også komme i vaskemaskinen, når den er blevet beskidt og ildelugtende?

Hvis ikke det var noget, har vi også massevis af sjovt legetøj, der aktiverer din kat. Vi har ligeledes traditionelt eller bioorganisk foder, madskåle og børster m.m. Vi har vores helt geniale Everclean Kattegrus, hvor aktivt kul isolerer lugten fra kattebakken, så du slipper for at holde dig for næsen. Det er simpelthen et MUST-HAVE for enhver katteejer, da lugten fra kattebakken er og bliver en smule ærgerlig. 

Vi råder naturligvis over meget mere, som alt sammen kan undersøges nærmere i en af vores butikker. Er du på jagt efter et bestemt produkt, skal du endelig kontakte os, så vil vi forsøge at hjælpe med din forespørgsel. 

Kom forbi vores Dyrehandel København

Du er selvfølgelig meget velkommen til at komme forbi vores Dyrehandel København eller en af vores andre forretninger på Sjælland. Vi råder både over Dyrehandel Frederiksberg og Dyrehandel Østerbro, men uanset hvor du møder op, vil du blive taget imod af kompetente medarbejdere, der guider og vejleder dig til det helt rette for dig og dit kæledyr. 

Såfremt der er opstået nogle spørgsmål, kan du tage kontakt til os hvor vores dygtige medarbejdere vil hjælpe dig videre i din søgen.

Mailen du er mere end velkommen til at kontakte os på er : fru_poulsen@yahoo.dk.

Du finder vores adresser og telefonnumre her på hjemmesiden under fanen ‘kontakt os’.

Velkommen til vores dyrehandel i København.

Fru Poulsen - dyrehandel i København