Dyrehandel Østerbro

På Nordre Frihavnsgade 34A i København finder du Fru Poulsens dyrehandel på Østerbro – en butik med masser af sjov til glade kæledyr!

Butikken ejes af Fru Poulsen og hendes mand, der er dyrlæge og har en  dyreklinik på Frederiksberg Allé. Baggrunden for butikken er interesse og glæde for dyr, og med dyrlægens kompetencer og Fru Poulsens kærlighed og viden om dyr og deres behov, finder du ikke en mere kompetent dyrehandel i København.

I forretningen får du altid personlig vejledning, som Fru Poulsen selv formulerer det: “Igennem 45 års arbejde med hunde og katte har jeg indset, at den professionelle vejledning er en kombination af tid til den enkelte kunde og forståelse for dyrenes behov. Butikken afspejler mit ønske om at centrere dyrenes behov – derfor er der rummelighed, så der også er plads til dem”.

Du vil derfor opleve en helt særlig atmosfære, når du træder ind i en af vores dyrehandler. Her vil du kunne finde det rette tilbehør og legetøj til dit kæledyr, og du kan være tryg ved, at det både er sikkert, miljøvenligt og ikke mindst stimulerende for din hund eller kat. 

Besøg vores dyrehandel på Østerbro

Du er altid meget velkommen i vores dyrehandel Østerbro, og du må også hjertens gerne medbringe dit kæledyr. I butikken får du kyndig vejledning til køb af alt fra kvalitetsdyrefoder til dyrelegetøj i alle former og størrelser. Du kan helt sikkert finde noget til dit kæledyr, så kig endelig forbi vores butik, hvor du kan orientere dig i vores store udvalg af diverse produkter til kæledyr.

Udover er bredt sortiment af legetøj til kæledyr, forhandler vi også specialprodukter som Everclean kattegrus, der modvirker lugtgener og sundt kornfrit hundefoder, som din firbenede ven vil elske dig for. I forretningen finder du også jævnligt mange gode tilbud på forskellige former for foder og legetøj.

Så kom ind og kig, vi har altid spændende ting på lager. 

Dyrebutik med eksperter i hund og kat

Hos Fru Poulsens dyrehandel på Østerbro finder du alt det bedste til hunde og katte. Vi har omsat vores passion for kæledyr til en dyrehandel, hvor du finder kvalitetsvarer på hylderne til både store og små hunde eller katte.

Sortimentet er bredt og varieret – både i design og udbud. Du finder derfor alt i foder, godbidder, skåle, legetøj, senge, huler, transportartikler og selvfølgelig også halsbånd, liner og seler m.m.

Vi er kyndigt uddannede og kender vores produkter ind og ud, hvorfor vi altid kan vejlede både overordnet og i forhold til lige netop dit kæledyr.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via telefonnummer 33 24 33 22 eller pr. mail på fru_poulsen@yahoo.dk.

Husk, at vi foruden dyrehandel Østerbro også råder over en dyrehandel Frederiksberg, hvis det er mere belejligt for dig at besøge en dyrehandel i dette område.

Kig ind – vi glæder os til at hjælpe.

 

Dyrehandel - Fru Poulsen