Dyrehandel Østerbro

Dyrehandel Østerbro – På Nordre Frihavnsgade 34A i København. Her finder du Fru Poulsen, en butik med masser af sjov til glade kæledyr!

Butikken ejes af Fru Poulsen og hendes mand, der er dyrlæge og har en dyreklinik på Frederiksberg Allé. Baggrunden for butikken er passion og kærlighed for dyr. Dyrlægens kompetencer og Fru Poulsens kærlige omsorg samt viden om dyr og deres behov. Her finder du derfor ikke en mere kompetent og kærlig dyrehandel i København.

I forretningen får du altid personlig vejledning, som Fru Poulsen selv formulerer det:
“Igennem 45 års arbejde med hunde og katte. Der har jeg indset, at den professionelle vejledning er en kombination af tid til den enkelte kunde og forståelse for dyrenes behov. Butikken afspejler mit ønske om at centrere dyrenes behov – derfor er der rummelighed, så der også er plads til dem”.

Du vil derfor opleve en helt særlig atmosfære, når du træder ind i en af vores dyrehandler. Vi ved nemlig at dit kæledyr er en del af familien. Derfor vil du hos os, finde det rette tilbehør og legetøj til dit kæledyr. Du kan være tryg ved, at det både er sikkert, miljøvenligt og ikke mindst stimulerende for din hund eller kat. 

Dyrehandel Østerbro

Besøg vores Dyrehandel Østerbro

Du er altid meget velkommen i vores dyrehandel Østerbro, og du må også hjertens gerne medbringe dit kæledyr. I butikken får du kyndig vejledning til køb af alt, lige fra kvalitets dyrefoder til legetøj i alle former og størrelser. Du kan helt sikkert finde noget til dit kæledyr, så kig endelig forbi vores butik.  Du kan orientere dig i vores store udvalg af diverse produkter til kæledyr.

Udover er bredt sortiment af legetøj til kæledyr, forhandler vi også specialprodukter som Everclean kattegrus. Der reducere lugten fra kattebakken.  Vi har også sundt kornfrit hundefoder, som din firbenede ven vil elske dig for. I forretningen finder du også jævnligt mange gode tilbud på forskellige former for foder og legetøj.

Så kom ind og kig, vi har altid spændende ting på lager eller har tid til vejlede dig rette vej. 

Dyrehandel med eksperter i hund og kat

Hos Fru Poulsens Dyrehandel Østerbro, finder du alt det bedste til hunde og katte. Vi har omsat vores passion for kæledyr til en dyrehandel, hvor du finder kvalitets varer på hylderne til både store og små hunde eller katte.

Sortimentet er bredt og varieret – både i design og udbud. Du finder derfor alt i foder, godbidder, skåle, legetøj, senge, huler, transportartikler og selvfølgelig også halsbånd, liner og seler m.m.

Vi er kyndigt uddannede og kender vores produkter ind og ud. Der vil vi altid kunne vejlede både generelt og i forhold til lige netop dit kæledyr.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via telefonnummer 33 24 33 22 eller pr. mail på fru_poulsen@yahoo.dk.

Husk, at vi foruden dyrehandel Østerbro også råder over Dyrehandel Frederiksberg, hvis det er mere belejligt for dig at besøge en dyrehandel i dette område.

Kig ind – vi glæder os til at hjælpe.

 

Dyrehandel Østerbro