Everclean kattegrus

Endelig kan du få nemt og hygiejnisk grus til kattebakken, der modvirker grimme lugte!

Nu er det slut med at holde vejret og gå med næseklemme! Slip for at komme ind i et rum eller værelse, som lugter af kattebakke. Skift til Everclean kattegrus og ånd lettet op.

Kattebakkelugten er gennemtrængende og ofte svær at slippe af med, hvis den først har sat sig fast i et rum.

Hvis der ikke er mulighed for at lade sin kat løbe udenfor for besørge sig. Så er der desværre ikke andet at gøre end at have en kattebakke stående. Det betyder traditionelt set, at der hersker en grim lugt i samme lokale, men sådan behøver det ikke være længere.

For hvis du gerne vil undgå dårlig lugt, er Everclean Kattegrus en fantastisk løsning. Det er hygiejnisk og meget nemt at have med at gøre. Det reducere lugten til et minimum på grund af det lugt isolerende aktive kul.

Hos Fru Poulsen anbefaler vi Everclean kattegrus, fordi det simpelthen er det bedste på markedet, når det kommer til at:

  •          Slippe af med den grimme lugt.
  •          Slippe for at skifte kattegrus så ofte.
  •          Undgå at prøve dig frem efter det bedste mærke – det er nemlig kattegrus fra Everclean.

everclean kattegrus

Hvorfor er Everclean kattegrus så godt mod lugt?

Når du bestiller kattegrus fra Everclean får du en række fordele i forhold til de traditionelle produkter. For det første er det blevet meget nemmere at fjerne resterne, når katten har besørget.
En lille skovl som redskab er alt hvad du behøver. Det smarte kattegrus gør det lettere at samle op. Det betyder samtidig, at du ikke skal skifte gruset i kattebakken så ofte. Hvilket bevirker, at produktet holder længere end normalt.

Faktisk er Everclean kattegrus så godt et produkt at det af Politikken, er blevet kåret til det bedste kattegrus. Hvor det gav baghjul til langt dyrere produkter, som ikke har tilnærmelsesvis samme effekt. Gør dig selv derfor en tjeneste ved gøre dig fuldstændig fri fra den kedelige lugt fra kattebakken – vælg Everclean kattegrus.

Skifter du fra et andet mærke af kattegrus?

Så vær opmærksom på, at det kan være en god idé, hvis du lader din kat vænne sig til “det nye toilet”. Det gør du bedst ved at starte med at strø et fint lag Everclean over det gamle kattegrus produkt. Ved at bruge denne fremgang, lader du gradvist katten vende sig til det nye toiletmiljø, indtil du efter et stykke tid kan skifte alt kattegruset til Everclean.

Fru Poulsen forhandler kattegruset fra Everclean i butikkerne  

Som dyrehandel i København har vi tre forretninger beliggende på Sjælland. Dyrehandel Frederiksberg, Dyrehandel Østerbro og en afdeling i Køge.

Vores kompetente og erfarne medarbejdere guider og rådgiver vores kunder ud fra deres og dyrets behov og ønsker. Vores glæde for dyr, og tilknytningen af dyrlæge til forretningerne gør, at vi kan hjælpe vores kunder på flere niveauer og have et godt forhold til både kunder og deres kæledyr. Derfor står vi klar til at vejlede i netop situationer, som når man vil af med den grimme lugt fra kattebakken. Vores dygtige medarbejdere kan fortælle mere om Everclean kattegrus og de positive egenskaber produktet besidder.

Du er altid meget velkommen i en af vores forretninger, og tag endelig kæledyret med.

Har du spørgsmål kan du kontakte os pr. telefon på 33 24 33 22.