Kornfrit hundefoder

Vælg det kornfrie hundefoder: Det er skræddersyet hundens fysiologi – og så er du sikker på, din hund ikke udvikler allergi. 

Du finder desværre meget hundefoder på markedet, hvor det ikke er hundens bedste, der er i centrum, men nærmere fortjeneste, og derfor bliver der fyldt korn og majs i hundefoder som aldrig før.

Korn og majs kan være godt, men der skal være meget andet i en hunds kost, før den opfylder de energibehov som en sund og glad hund har. Ikke mindst har en hund brug for protein i sin kost af den simple årsag, at hunde er rovdyr og deres krop har et stort behov for protein til muskler, flot pels, sunde tænder m.m.

Kornfrit hundefoder er et supert godt alternativ til de mange foderprodukter på markedet, der er fyldt med for meget korn. I den type kornfrit hundefoder, som vi forhandler, er der tænkt på hundens samlede energi og vitaminbehov. Din hunds ernæring bliver derfor hundrede procent dækket med denne slags hundefoder, hvilket ganske enkelt resulterer i en gladere og sundere hund.

Samtidig kan det have en afgørende effekt på hundens mave og tarmsystem, da mange hunde udvikler allergi for korn på grund af følsomhed overfor korn. Den følsomhed eller allergi kan være til stede i hunden fra start af eller kan udvikle sig i løbet af livet. Har din hund ofte dårlig mave, og har du svært ved at finde årsagen, kan det altså muligvis være på grund af for meget korn og lignende i foderet. 

Hvorfor kornfrit hundefoder?

Det bedske for din hund, er hundemad uden for meget korn. Det menes nemlig, at korn er en af de hyppigste årsager til, at hunde udvikler foderallergi. Du vil derfor gøre din hund en tjeneste ved at vælge kornfrit hundefoder for at være på den sikre side. Hunde er fra naturens side kødædere, og har derfor behov for kvalitetsråvarer bestående af primært kød. Det er gavnligt for din hund og medvirkende til at den:

  • Bevarer den flotte pels.
  • Er sund og har en god kondition.
  • Har et generelt øget niveau af velvære.

Generelt om foder

Generelt er det altid fornuftigt at læse varedeklarationen på produkterne. Her kan du læse om indholdet og danne dig et overblik over kvaliteten. God kvalitet og gode råvarer er naturligvis en forudsætning for, at hundefoderet er sundt og gavnligt for din hund. Høj kvalitet giver god fordøjelighed og korrekt biologisk ernæring, der passer til hundens fysiologi, mens hundemad af dårlig kvalitet vil have modsatte effekt.

Vær at bemærke er det også, at foder af lav kvalitet generelt indeholder proteiner af ringe standard, hvilket betyder, de ikke absorberes så effektivt i hundens mave- og tarmsystem. Derved skal din hun typisk fodres med store mængder foder for at få de rigtige værdier i kosten.

Godt kornfrit hundefoder har en betydeligt højere proteinværdi (typisk fra godt proteinindhold fra kød, fisk, æg o.l.), samt bedre aminosyreprofil, og kræver derfor også mindre portioner. Det betyder dermed også, at det billige foder på sigt bliver dyrere end forventet, selv om det umiddelbart er billigere på hylden. 

Salg af kornfrit hundefoder hos Fru Poulsen

Fru Poulsen er gift med Dyrlæge Poulsen, og vi har den fælles interesse, at vi elsker dyr. Derfor har vi valgt at hellige vores liv til dyrenes bedste. Sammen driver vi dyrehandlerne, hvor vi forhandler kvalitetsprodukter for alle kæledyrs bedste. Dyrlæge Poulsen arbejder også som dyrlæge, og har stor indsigt i dyrs behov og generelle ve og vel.

Du er altid meget velkommen i en af vores forretninger dyrehandel Frederiksberg eller dyrehandel Østerbro, København.

Besøg os og få kyndig vedledning til køb af kornfrit hundefoder og meget mere.

category_75