Kornfrit hundefoder

Vælg kornfrit hundefoder til din hund: Det er skræddersyet hundens fysiologi. Så modvirker du at din hund ikke udvikler allergi. 

Du finder desværre meget hundefoder på markedet, hvor det ikke er hundens eget bedste. Men nærmere økonomisk fortjeneste og derfor bliver der fyldt korn og majs i hundefoder som aldrig før.

Korn og majs kan i nogle tilfælde være godt, få den rette vejledning hos os. En sund og glad hund behøver en rig næring før den opfylder det energibehov der er bedst. En sund og glad hund har brug for protein i sin kost. På grund af den simple årsag, at hunde er rovdyr. De har et stort behov for protein til muskler, flot pels, sunde tænder m.m. for en sund udvikling og hverdag. 

Kornfrit hundefoder er et super godt alternativ til de mange foderprodukter på markedet, der er fyldt med for meget korn. I den type kornfrit hundefoder, som vi forhandler, er der tænkt på hundens samlede energi og vitaminbehov. Hundens ernæringsbehov bliver derfor 100% dækket med denne slags hundefoder, hvilket ganske enkelt resulterer i en gladere og sundere hund.

Samtidig kan det have en afgørende effekt på hundens mave og tarmsystem på længere sigt. Fordi mange hunde udvikler allergi for korn på grund af følsomhed overfor korn. Den følsomhed eller allergi kan være til stede i hunden fra fødslen. Men kan udvikle sig i løbet af livet og have store gener for hundens velfærd. Har din hund ofte dårlig mave, og har du svært ved at finde årsagen, kan det altså muligvis være på grund af for meget korn og lignende i foderet. 

kornfrit hundefoder

Hvorfor bør du vælge kornfrit hundefoder?

Det bedste for din hund, er hundemad uden for meget korn. Det menes nemlig, at korn er en af de hyppigste årsager til, at hunde udvikler foderallergi. Du vil derfor gøre din hund en tjeneste ved at vælge kornfrit hundefoder for at være på den sikre side. Hunde er fra naturens side kødædere, og har derfor behov for kvalitetsråvarer bestående af primært kød. Det er gavnligt for din hund og medvirkende til at den:

  • Bevarer den flotte pels.
  • Er sund og har en god kondition.
  • Har et generelt øget niveau af velvære.

Generelt viden om hundefoder

Generelt er det altid fornuftigt at læse varedeklarationen på produkterne. Her kan du læse om indholdet og danne dig et overblik over kvaliteten. God kvalitet og gode råvarer er naturligvis en forudsætning for, at hundefoderet er sundt og gavnligt for din hund. Høj kvalitet giver god fordøjelighed og korrekt biologisk ernæring, der passer til hundens fysiologi, mens hundemad af dårlig kvalitet vil have modsatte effekt.

Vær at bemærke er det også, at foder af lav kvalitet generelt indeholder proteiner af ringe standard, hvilket betyder, de ikke absorberes så effektivt i hundens mave- og tarmsystem. Derved skal din hun typisk fodres med store mængder foder for at få de rigtige værdier i kosten.

Godt kornfrit hundefoder har en betydeligt højere proteinværdi (typisk fra godt proteinindhold fra kød, fisk, æg o.l.), samt bedre aminosyreprofil, og kræver derfor også mindre portioner. Det betyder dermed også, at det billige foder på sigt bliver dyrere end forventet, selv om det umiddelbart er billigere på hylden. 

Salg af kornfrit hundefoder hos Fru Poulsen

Fru Poulsen er gift med Dyrlæge Poulsen, og vi har den fælles interesse, at vi elsker dyr. Derfor har vi valgt at hellige vores liv til dyrenes bedste. Sammen driver vi dyrehandlerne, hvor vi forhandler kvalitetsprodukter for alle kæledyrs bedste. Dyrlæge Poulsen arbejder også som dyrlæge, og har stor indsigt i dyrs behov og generelle ve og vel.

Du er altid meget velkommen i en af vores forretninger Dyrehandel Frederiksberg eller Dyrehandel Østerbro, København.

Besøg os og få kyndig vejledning til køb af kornfrit hundefoder og meget mere.

category_75