Slankeprogram

Det kan være svært på egen hånd at gennemføre en slankekur for sit kæledyr.

Hos Fru Poulsen får du hjælp, råd og vejledning:

* Vejning af hund eller kat *
 * Valg af fodertype * 
* Mængdetilpasning *
* Løbende kontrolvejning *
* Slankt og sundt kæledyr *

Hos Fru Poulsen kan du få hjælp til din overvægtige hund eller kat. Det første der sker ved et slankeprogram er at veje kæledyret. Dette kan man vælge at gøre hjemmefra, hvilket oftest er lettest for kattenes vedkommende eller ved at bruge den specielle dyrevægt hos Fru Poulsen.

Herefter bliver der taget stilling til, hvor meget dyret skal tabe sig. Her er det vigtigt at være realistisk, da det ellers kan være voldsomt for dyret pludselig at skulle spise mindre og anderledes.

Dernæst skal der tages stilling til, hvilket foder der passer din hund eller kat bedst. Skal der være tørfoder eller vådfoder; eller måske en kombination af begge? Måske bruger du allerede et fodermærke, som dyret er glad for og det vil ofte være en god idé at fortsætte med det – bare i en slankeversion.

Når det rigtige foder er fundet, bliver der lavet en individuel foderplan. Denne fortæller dig, hvor meget din hund eller kat skal have at spise om dagen og der bliver altid udleveret et målebæger, så du ikke behøver at afveje foderet hver dag.

Det er vigtigt at kontrolveje dit kæledyr undervejs, så Fru Poulsen løbende kan regulere dyrets foderindtag. Samtidig kan det være rart, at få lidt ekstra motivation og en snak om hvordan det skrider frem.

Så er det bare om at komme i gang, og husk:

Motion hjælper på de overflødige kilo og humøret!

 

Før: 45 Kilo

4hw8exe7

Efter: 29 Kilo

qlo2boqy